Tilbehør - så meget får du med

Det kan være en helt videnskab at finde ud af, hvilke greb, låse, beslag og hængsler, man bør vælge til sine vinduer og døre.

PRIMO vinduer og døre leveres som standard med greb i eloxeret aluminium, men kan naturligvis leveres med specialgreb efter ønske. Grebet er i øvrigt inkluderet i prisen! Det klassiske dannebrogsvindue leveres dog ikke med greb, men med hasper og stormkrog. Se vores udvalg af greb her.

Hold tyven ude og børnene inde med ekstra beslag

Primos vinduer er forsynet med solide og stærke beslag, der i sig selv er med til at sikre vinduet i dets positioner og hindre ubudne gæster i at trænge ind.
Derudover har vi specielle børnesikringsbeslag, som låser vinduet i bestemte positioner. Børnesikringerne er samtidig med til at sikre vinduet bedst muligt mod indbrud. Spørg vinduesrådgiveren til råds, når du skal vælge ekstra sikring.
 

Slutblik – tæt og sikkert

Alle vores vinduer og døre er forsynet med slutblik, der sørger for at fastholde karm og ramme i de forskellige positioner. Et slutblik er et metalbeslag, der låser vindue og dør, når det lukkes, åbnes, kippes osv.
Jo flere låsepunkter, jo tættere og sikrere er døren. Derfor har vores døre som standard 5-punkts lås og slutblik. For vinduers vedkommende er løsningen afhængig af vinduestypen.


Friskluftventiler

Hvis du monterer en friskluftventil i vinduet, kan du lufte ud, uanset om du er hjemme eller ej. Kontakt os for nærmere oplysning.

Lister og inddækninger

Primo råder over et vedligeholdelsesfrit sortiment af lister og lysningsinddækninger til at indramme dine nye vinduer og døre.

Kontakt os for nærmere oplysning.