Vinduer efter mål uden merpris

Alt skræddersyes efter mål

I Danmark holder vi af at bo unikt, og husets vinduer og døre er i regelen fremstillet ud fra individuelle ønsker og behov. Derfor er hele filosofien bag et Primo vindue, at det udføres efter nøjagtige mål i den konkrete sag. Med andre ord: Vi producerer udelukkende unika, der er ethundrede procent skræddersyet til den pågældende bolig. Ingen standardmål eller -udformninger - kunden bestemmer.

Vi kommer ud og måler op - helt gratis

Det er sådan set ikke svært at tage mål til et vindue. Eller en dør for den sags skyld. Der er bare mange ting, man skal huske, og det kan tage noget tid. For eksempel:

Et par tips til gør-det-selv folket

Ved renoveringsopgaver bør alle husets vinduer opmåles individuelt. Mål højde og bredde flere steder, og husk at tage diagonalmål og altid at anvende det mindste mål. Ved nogle typer af vinduer skal der også tages indvendige mål, ligesom der også er særlige forhold omkring skrå og buede elementer. Vi har mange flere anvisninger listet op i afsnittet for erfarne gør-det-selv folk og professionelle håndværkere

En hel enkel måde at klare opgaven på er at kontakte Primo Vinduer og bede en vinduesrådgiver komme ud og måle op. Det er gratis og helt uforpligtende.