Energiklasse A

Alle vores produkter leveres som standard i Energiklasse B som foreskrevet i BR15 (Bygningsreglementet). Men som alternativ kan vi tilbyde alle produktserier optimeret til Energiklasse A. Dermed lever de op til kravene i det kommende 2020 bygningsreglementet. Med andre ord får du med Energiklasse A en løsning der honorerer fremtidens energikrav. Vi mener det er en god investering.

Danmarks slankeste vindue

Den nye vinduesserie er udviklet i et helt nyt design med ekstremt slanke rammer og karme; det sikrer ikke bare optimalt lysindfald, det ser også godt ud!
Rent faktisk kan vi, når det gælder drejkip-profilet, prale af at have Danmarks slankeste profiler. 

Dansk design og produktion
Det er en ny generation af vinduer, som samtidig med at de er tidløse i designet, også har et moderne udtryk. De danske rødder fornægter sig ikke - vi synes i hvert fald selv, at man tydeligt kan se, at man har med et danske designet og produceret system at gøre.
 
Vi bryder os om miljøet – ude som inde
Alle profiler fremstilles uden brug af blødgørere og tungmetaller, og vinduer og døre er indeklimamærket og dokumenteret allergivenlige. Overskydende plast fra produktionen indsamles og genanvendes via den landsdækkende indsamlingsordning af plast til recycling.