Vinduer og døre i dansk design og solid kvalitet

  • <!--@Item.Skitse.Navn-->
  • <!--@Item.Skitse.Navn-->
  • <!--@Item.Skitse.Navn-->

Vinduer og døre fra Primo er en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning med fokus på funktion, kvalitet og design. Alle vores produkter udføres efter mål, vel at mærke uden at det koster ekstra.

Dansk håndværk

Alle vores produkter er udviklet i Danmark til dansk byggeskik og produceret herhjemme. Når du vælger Pirmo Vinduer får du solidt dansk håndværk. Til vores plastvinduer benytter vi Primo System 4000 der er eneste danske profilsystem på markedet. Udviklet og designet til dansk arkitektur og det kan ses.

Træ - plast - alu. Du bestemmer hvilke materialer.

Primo Vinduers helt unikke system betyder, at du frit kan vælge - og mikse - materialer. Designet er nemlig det samme, konstruktion afviger udelukkende på materiale:Træ/alu med isolator, traditionel træ/alu med ramme i træ, plast/alu, træ/plast eller plast både ude og inde.

Det er ganske enkelt markedets mest fleksible system. Tilmed i den bedste energiklasse. 

10 års garanti

Vi tilbyder 10 års udvidet garanti  - vinduesindustriens garantiordning dækker 5 år, men vi er helt trygge ved at doble op - for vi ved, at vores vinduer holder.

Vi er tilmeldt Dansk Vindues Verfikation (DVV) – forbrugerens sikkerhed for kvalitet – samt BYG Garantiordningen.

Vores profiler er miljøcertificeret og plasten genanvendes – så Primo plast er også et miljørigtigt valg! Desuden er vores plast og plast/alu vinduer og døre indeklimamærket , og dermed allergivenlige.