Plastvinduer og -døre fra Primo Vinduer - dansk design, produktion og kvalitet

  • <!--@Item.Skitse.Navn-->
  • <!--@Item.Skitse.Navn-->
  • <!--@Item.Skitse.Navn-->

Vi har produceret Primo plastvinduer og -døre i 40 år og ved med sikkerhed, at de lever længere og kræver mindre pleje end de fleste andre vinduer på markedet. Og så er de pæredanske, hvilket man også kan se.

På en lang række områder vinder plast over træ: Vedligeholdelse. Levetid. Isolering. Miljø. Rengøring & hygiejne. Sikkerhed (brand og indbrud). Lyddæmpning.

PVC er ikke bare go' energi: Det samler minimal støv, og plasten er utrolig  let at rengøre. Karm og ramme afgiver ingen giftige gasser, som man kender det f.eks. fra formaldahyd i maling. Du er derfor sikret et godt indeklima med plastvinduer og -døre fra Primo Vinduer.

Vores plastserier kan leveres med 3-lags glas i energiklasse A og med mange åbne-/lukkefunktioner og muligheder for individuel udformning.

Træ - plast - alu. Du bestemmer hvilke materialer.

Primo Vinduers helt unikke system betyder, at du frit kan vælge - og mikse - materialer. Designet er nemlig det samme, konstruktion afviger udelukkende på materiale:Træ/alu med isolator, træ/alu, plast/alu, træ/plast eller plast både ude og inde.

Det er ganske enkelt markedets mest fleksible system. Tilmed i den bedste energiklasse.