Hold dine vinduer rene med Primo Rens

Primo Rens - Bestil en gratis prøve

Kontakt Mona på tlf.: 73 85 55 43, eller send en mail på:  mer@primovinduer.dk og få tilsendt en gratis prøve på Primo Rens.

Primo Rens er et flydende rense- og polérmiddel, der kan anvendes udvendigt såvel som indvendigt på plastvinduer. Det er lugtfrit og skånsomt for både hænder og miljøet. Primo Rens fjerner effektivt snavs og overfladeridser – og anvendes i øvrigt ofte til mange andre ting end vinduer på grund af dets gode og virkningsfulde egenskaber. En flaske med 250 ml koster 165,- kr. ekskl. moms.

Brugsanvisning: Rense- og polermidlet påføres med en fugtig, blød svamp. Der skrubbes med forsigtighed og blød hånd i cirkelbevægelser, indtil vand perler af overfladen. Afslutningsvis skylles med rent vand i rigelig mængde, og overfladen aftørres med vaskeskind eller blød klud.
Til ældre vinduer kan man alternativt anvende en vinyl rens som grundrens og efterfølgende en vinyl polish for at opnå en blankere overflade.

 

Reparation

Her er et par tips til, hvordan skader på vinduer og døre kan udbedres – men du er altid velkommen til at kontakte plast-fagmanden for gode råd: Ring til os på 70 11 12 33, eller send en mail til info@primovinduer.dk

Trykmærker

Trykmærker kan opvarmes forsigtigt med varmeblæser.

Ridser

Ridser og små skader kan repareres ved at skrabe let med en zieklinge. Der slibes med sandpapir korn 240 og vandslibepapir korn 1200. Til sidst poleres med Primo Rens, alternativt flydende skurecreme. Ridser på den farvede overflade kan repareres med maletush eller

Små huller

Små huller og manglende materiale efter f.eks. forsøg på indbrud kan fyldes med hvid voks, som varmes op med loddekolbe og efterpoleres med Primo Rens. Voks og polérmidlet Primo Rens kan rekvireres hos Primo Vinduer. Små huller og manglende materiale kan også udfyldes/limes med hvid PVC-lim på tube. Primo Vinduer besvarer gerne spørgsmål om velegnet limtype.