Praktisk info - om Primo vinduer og døre

At vælge vinduer og døre er en kompliceret proces, hvor mulighederne for at skabe sine helt egne individuelle løsninger er næsten uendelige.

Det er af stor betydning at få sammensat den helt optimale løsning, med de rigtige valg af typer, farver, glas, beslag m.v.

Vinduesrådgiveren er en kompetent fagmand med stor ekspertise i vinduer og døre. Han tager altid udgangspunkt i din situation, hvad enten det er udskiftning af vinduer og døre eller nybyggeri. Blandt andet derfor er det en god idé at tage en vinduesrådgiver med på råd fra start, også i forbindelse med opmålinger og specifikationer. Desuden er det ganske gratis og uforpligtende at få besøg af en vinduesrådgiver fra Primo Vinduer.

Få leveret som du ønsker

Vinduer og døre fra Primo leveres fuldstændig, som vores kunder ønsker det. Vi leverer for eksempel gerne via den lokale tømmerhandel eller håndværker, men vi kan også levere direkte, hvis det du foretrækker dét. For os er det vigtigste, at alle vores kunder får så god en betjening som overhovedet muligt.