Top billede

Vi har 40 års jubilæum i år. Og vi er stadig flyvende.

Så meget, at vi har udvidet staben: Primo Vinduers kundecenter har fået tre nye medarbejdere, og før sommerferien startede Jesper Lingren som ny service- og montageleder. Vi er nu 15 ildsjæle i salg og kundecenter, der er klar til at give dig en topprofessionel service. Samt en styrket produktion og serviceafdeling, der er din og dine kunders garanti for høj kvalitet og sikker levering.

David Nielsen og Rasmus Schmidt er de nye ansigter på ”trælastholdet” – den gruppe, der varetager al kontakt til jer i tilbudsfasen. Når vi udvider staben så markant, skyldes det én ting: Vi vil holde et højt serviceniveau og opretholde vores service på udregning af tilbud inden for 24 timer fra forespørgsel.

David har en solid erfaring fra byggebranchen med sig; han er håndværkeruddannet og en habil gør-det-selv mand på 32 år. 

Med sine 25 år er Rasmus yngste mand på holdet; trods det har han erfaring både som sælger og indkøber, og så er han hurtig på tasterne og har en rigtig god forståelse for tal.

Tag godt i mod jeres nye kontaktpersoner på kontoret.

Efter en omfattende opdatering er vores showroom i Lintrup reetableret og indrettet med stort set alle de produkter, vi i Primo Vinduer udbyder: Plast, plast/alu, træ/alu, sidehængt, topstyret, drej-/kip, topsving, fast karm, facadedøre, terrassedøre, kip-/skydedør, foldedør, greb, sikringsbeslag, sprosser, alu-farveprøver, profilsnitprøver osv.

Vi giver meget gerne en rundvisning og gennemgang af produkterne – både for jer på trælasterne, der sælger vinduer, og for jeres kunder; det er ganske enkelt den mest effektive vej til at få overblik over udbuddet.

Er du interesseret i et besøg på vinduesfabrikken, så kontakt din vinduesrådgiver – Claus, Gordon eller Henrik – eller kontakt Merete på kontoret: meh@primovinduer.dk, direkte tlf. 7385 5512, mobil 2165 6069. Det er også os, du kontakter, hvis du ønsker nye håndprøver eller et nyt vindue til jeres udstillingsområde.

Nye energikrav sat på stand-by

Noget tyder på, at de planlagte stramninger af energikravene i BR15 udebliver eller i hvert fald udskydes. Vinduesindustrien har i august meddelt sine medlemmer, at BR15 med al sandsynlighed ikke træder i kraft pr. 1. januar 2015 som oprindelig planlagt, men først til efteråret, ultimo 2015.

Energistyrelsen inviterer i den kommende uge til seminar omkring BR15 – du kan læse mere på styrelsens hjemmeside. samt på Dansk Industri BYGs webforum.