Træ/alu - plast/alu - plast. Valget er dit.

På en lang række områder vinder plast over træ: Vedligeholdelse. Levetid. Isolering. Miljø. Rengøring & hygiejne. Sikkerhed (brand og indbrud). Lyddæmpning.
PVC er ikke bare go' energi: Det samler minimal støv, og plasten er utrolig  let at rengøre. Karm og ramme afgiver ingen giftige gasser, som man kender det f.eks. fra formaldahyd i maling. Du er derfor sikret et godt indeklima med Primo

Varm glød eller glatte linier

Få den varme glød med træ indenfor

Når mange så alligevel foretrækker træet, skyldes det tradition og forkærlighed for træets bløde struktur. Så ønsker du lidt ujævnheder i overfladen og en anden farve end hvid, så vælg vores træ/alu vindue med komposit. Da det kun er den indvendige side, der består af træ, mens kernen og udvendig side er i plast/komposit, får du stadigvæk et vindue med supergode isoleringsegenskaber - og ikke mindst en vedligeholdelsesfri løsning.

Husk smøring mindst en gang om året

Alubelægningen på vinduernes yderside gør, at også træ/alu vinduet er vedligholdelsesfrit - på den måde, at du aldrig skal male dem, de kræver ingen særlig behandling, men de skal dog smøres som alle andre vinduer skal, gerne 1-2 gange om året.

Fremstilles ud fra kundens individuelle mål og særlige ønsker
Når du vælger plastvinduer, så er der et hav af muligheder, for alle Primo´s vinduer er unikaprodukter og laves kun efter mål - det betyder helt konkret, at du kan få vinduerne i præcis den udformning, du  ønsker.

Primos vinduer og døre fås også med alu på den udvendige side - det giver dig mulighed for at få elementerne i netop den farve du ønsker.