Facadedesigner - design dit drømmehus

Med Facadedesigneren har du mulighed for at afprøve, hvordan forskellige typer af vinduer og døre tager sig ud i en bolig som din. På få minutter kan du med den digitale facadedesigner sætte nye vinduer og døre i huset.

Med Primo Vinduers facadedesigner får du dit helt eget drømmehus.

Nye vinduer i et hus gør rigtig meget. Det frisker et ældre hus op og er prikken over I’et i et nybyggeri. Men det kan være svært at forestille sig, hvordan huset tager sig ud med de vinduer, man har kig på. Kort sagt: Hvad skal man vælge?

Vi har løsningen! Med vores facadedesigner kan du på få minutter sætte vinduer og døre i dit hus; det eneste du skal gøre er at uploade et billede eller to af dit hus, og så kan du ellers gå i gang.

Man kan nemt og hurtigt sætte vinduerne i som man ønsker og afprøve forskellige typer og farver. Du har et bredt udvalg af vinduestyper at vælge imellem, og vi ved, at det handler om inpiduelle stile, så det vindue, du ønsker, kan du sætte ind på billedet af dit hus. Det er en rigtig god ide at sidde og lege med det, da man hurtigt finder ud af, hvad der klæder ens hus... og hvad der er knap så godt.

Vi vil foreslå, at du gemmer dine designs. Dette kræver blot, at du opretter en profil, så kan du nemlig nemt og hurtigt både udskrive og gemme dine forskellige forslag – og når du får besøg af vores VinduesRådgiver, kan I hurtigt finde frem til den rigtige løsning. Et besøg af en VinduesRådgiver er for øvrigt helt gratis og uforpligtende.

God fornøjelse med facadedesigneren.