Skal I have nye vinduer og døre? - bliv inspireret hos Primo Vinduer

At skifte vinduer og døre ud i boligen er ikke blot et spørgsmål om, hvad det koster her og nu, og hvad man sparer i energiforbrug på den lange bane.

Det handler også om at vælge nogle vinduer og døre, der passer til husets arkitektur og som fungerer i hverdagen: Skal det være nemt at vaske udvendig side indefra? Hvilken slags vinduer er bedst på børneværelset? Og så videre.

Du kan få inspiration ved at kigge billedgalleriet igennem og se, hvad andre boligejere har valgt, og du kan afprøve dine ideer med Facadedesigneren og få et indtryk af, hvordan huset vil tage sig ud med forskellige typer af vinduer.

Søger du "levende eksempler", kan du besøge en af vores udstillinger - enten PRIMO Vinduers egne showrooms eller udstillingen på Byggecentrum i Middelfart.

En anden mulighed er at finde nærmeste forhandler eller byggemarked/trælasthandel, der har en PRIMO udstilling i deres butik.

Endelig er du måske heldig at møde os på en bolig-/fritidsmesse i dit nærområde: PRIMO Vinduer deltager hvert år i ca. 50 udstillinger, messer og markeder fordelt over hele landet – klik i menuen til venstre for at få en oversigt.