Bedst og billigst på den lange bane

Det er over 40  år siden, vi satte de første vinduer i hos isenkræmmeren i Rødding, omtrent over for verdens ældste højskole  – og de sidder der endnu! 

Vores produkter er stort set vedligeholdelsesfrie og tåler påvirkning af vand, vind og vejr. Især plasten er ideel til byggeri i for eksempel kystnære områder, som kræver særlig robuste materialer. Primo vinduesprofiler er UV-stabile og modstandsdygtig overfor frost og de fleste kemikalier.

Plast er mest økonomisk

Plast er mere omkostningseffektivt end andre materialer i værdikæden. Dels på grund at den lette vægt, og dels fordi omkostningerne i produktion og leverandørkæde reduceres på flere områder: Behov for færre råvarer, mindre energiforbrug i produktionen, nemmere håndtering/transport, mindre brændstofforbrug og forurening ved transport, og færre affaldsprodukter.

Al kasseret og frasorteret plast under produktionen recycles. De første 30 gange, plasten omsmeltes, bliver den faktisk stærkere! Primo plast er naturligvis i klasse A (international klassificering af plastkvaliteten).