CE mærkning

Vinduer og døre fra PRIMO VINDUER A/S er CE-mærket.

 

Pr. 1. februar 2010 skal alle vinduer og yderdøre CE-mærkes.

CE-mærket kender vi fra en lang række varer, bl.a. fra el-produkter. Mærket bidrager til overskuelighed, nemmere kommunikation mellem PRIMO VINDUER A/S og vores kunder og ikke mindst en øget tryghed for vore kunder.

CE-mærket er et bevis på, at de beskrevne procedurer i det Europæiske Byggevare-direktiv er overholdt.

Med CE-mærket dokumenter vi, at alle vores vinduer og døre har meget stor modstandsevne overfor belastninger, lav U-værdi og gode lydreduktionsegenskaber.

Kvaliteten er i top, og ved at PRIMO VINDUER A/S mærker vinduer og døre med CE-mærket, vil det være endnu lettere for vore kunder at sammenligne produkter, da alle producenter er pligtige til at angive de tekniske specifikationer efter samme retningslinjer.

Vi er stolte over at vise, hvor gode resultater vi har opnået.

 

Hvad skal man så som kunde være opmærksom på?

Man skal vælge testede vinduer, hvor man kan vurdere resultaterne. Det vil give et overblik over, om dine nye vinduer og døre kan modstå en stærk storm, og hvor meget vinduerne dæmper støj.

Udover CE-mærkningen er PRIMO VINDUER A/S også DVV-mærket, hvilket indebærer endnu større sikkerhed for god kvalitet.

Gennem DVV’s audit og kontrol af vores produkter og kvalitetsstyringssystem kan vi dokumentere, at vi lever op til vores egne intentioner og krav i Vindues Industriens Tekniske Bestemmelser