Danske vinduer i dansk design og dansk produktion - Primo Vinduer

Primo Vinduer er en af Nordens største producenter og leverandører af vinduer, døre, udestuer og karnapper i træ/alu, plast/alu, træ/plast og plast. Virksomheden, der er ethundrede procent danskejet, blev grundlagt i 1974 og har lige fra starten været blandt de førende indenfor den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv. Et vindue fra Primo er en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning med fokus på funktion, kvalitet og design. Alle vinduer og døre produceres individuel efter mål.

Primo Vinduer yder rådgivning til såvel private boligejere som fagfolk - forhandlere, håndværkere, projekterende, arkitekter m.fl. Om ønsket står vi for opmåling, tilbudsgivning, ordrestyring og montage. Primo Vinduer hjælper dig hele vejen.

En sikker leverandør - med garanti

PRIMO Vinduer er tilmeldt Dansk Vindues Verfikation (DVV), hvilket garanterer en løsning, der i enhver henseende er kvalitetsmæssigt helt i top. Vi er tilmeldt BYG Garantiordningen, der sikrer den private forbruger mod evt. fejl og mangler i 5 år efter vores montage. Produktgarantien har vi doblet op - hos Primo Vinduer får du 10 års udvidet garanti på vores elementer!